WEBBI AB

Lär känna oss

Vi är en kreativ webb- och digitalbyrå

Det stämmer! Vi jobbar med utveckling av webbsidor men egentligen gör vi mycket mer än så! Sammanfattat utvecklar vi hela digitala profilen som ditt företag har. Det innebär att vi hjälper dig skapa en bättre profil så att ditt företag tar mer plats på webben. Samtidigt finns vi till för att hjälpa dig utveckla digitala lösningar som hjälper ditt företag och dina kunder.

Vi älskar kod

Bland våra mest vanliga projekt finns utveckling av webbsidor, webb- & mobilapplikationer.

Vi tar hand om din webbsida

Har du en webbsida idag och vill förbättra den? Vi tar hand om din webbsida så att du kan fokusera på annat.

Ett grymt utvecklarteam

Vårt team består av utbildade / certifierade utvecklare med stor erfarenhet i olika områden.

team creative

Vi vill utvecklas med dig!

Vi älskar kreativitet

Varje projekt är unikt på sitt sätt och vi älskar när den kreativa tankegången utmanas. Vare sig du endast har en idé, ett pågående projekt eller ett projekt som är i inledningsfasen - vi vill gärna vara med!

Följ vår resa

Senaste nytt från vår blogg

Responsiv hemsida för Pizzeria Grillhouse

2022-03-28
blog thumb

I det här projektet fick vi vara med och utveckla en ny webbsida för Pizzeria Grillhouse. Webbsidan fick en modern, responsiv, design med nya detaljer.

Läs mer

Definitionen av en bra hemsida

2022-03-08
blog thumb

Att skapa en webapp är enkelt, det krävs varken eftertanke eller strävsamhet. Utmaningen ligger snarare i att skapa en hemsida av kvalité - en sida som når ut till allmänheten,...

Läs mer

Webbi Service - mobilapp för dina kunder

2022-03-08
blog thumb

Nu finns Webbi Service tillgänglig på både iOS och Android. Mobilapplikationen Webbi Service är anpassad för att användas av privatpersoner som vill följa sina ärenden i mobilen. Appen fungerar som...

Läs mer

Våra kunder

Vi jobbar med alla branscher

Våra kunder kommer från olika branscher, alla med olika behov. Vi tycker om nya utmaningar och älskar en blandning i vår portfolio. Bland våra senaste kunder hittar du byggföretag, taxibolag, företag som arbetar med mobiler och e-handel samt mycket mer!

team creative

Här finns vi!

Du hittar oss nära Göteborg

Vårt kontor finns i kuststaden Uddevalla - Bohusläns hjärta - där vi har ett utvecklarteam så står redo för att ta sig an dina projekt. Självklart är vi alltid tillgängliga både för fysiska och digitala möten.