Teknisk produktägare

Publicerat: 2022-08-28

Nu sökes en teknisk produktägare som är skicklig i såväl skriftlig och verbal kommunikation som koordination. Tidigare erfarenhet av projektledning är plus i kanten.

Som produktägare kommer du att  ingå i ett agilt utvecklingsteam och din ansvar är att se till att ditt team arbetar med rätt uppgifter baserat på verksamhetens behov och prioriteringar. Precis som i den traditionella rollen av en produktägare kommer du att hantera och planera ditt teams backlog och roadmap. I rollen ingår samarbete och koordinering med andra utvecklingsteam inom IT avdelningen.

Ditt vardagliga arbete kommer att bestå av samarbete med ett tekniskt specialistteam som jobbar med utveckling av produktkoncept, fakturering av våra kunder samt och integrering mot nät och IT-system. Exempel på krav som teamet arbetat med är teknisk utveckling och analys av nya abonnemangkoncept, fakturaförändringar och växellösningar m.m. I rollen ingår det även att ta lead på enskilda krav och hålla ihop leveransen med det egna teamet och andra inblandade team.

Teamets arbetssätt präglas av laganda, prestigelöshet, höga ambitioner och kundfokus. Det innebär att man ibland behöver hjälpa till med något annat än det man huvudsakligen ansvarar för, det kan till exempel vara att testa eller leda ett retro.

Plats: Stockholm

Längd på uppdraget: Till juni 2023 med möjlighet till förlängning

Omfattning: 100%

Krav:

  • Erfaren PO/Teknisk Projektledare
  • Teknisk bakgrund, förstå tekniskt komplexa krav för att kunna prioritera dem och ta lead på enskilda krav och hålla ihop leveransen
  • Skicklig och erfaren agil ledare, kunna planera backlog och roadmap
  • Duktig kommunikatör, koordinera med andra utvecklingsteam, vara lyhörd teamplayer
  • Du är som person en lagspelare, presigelös, driv, framåtanda, flexibel och hjälpsam.
  • Meriterande med erfarenhet från telekom och/eller Billing.
  • Goda tekniska kunskaper inom mjukvaruutveckling är också meriterande.

Är du intresserad av den här tjänsten?

Ansök genom att skicka in ditt CV och personligt brev (samt ev. portfolio) till info@webbi.se. Ange gärna titeln som ämne när du e-postar oss. Vill du veta mer om tjänsten eller har du andra frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post eller genom att ringa oss på 0522-50 68 67.

Start: Omgående
Anställning: Heltid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse