VÅRA TJÄNSTER

Låt oss arbeta tillsammans

Vad kan vi göra för dig?

Vi ser fram emot nya projekt. Kontakta oss idag och berätta om dina digitala drömmar. Låt oss förverkliga dem tillsammans!

Skaffa en webbsida
Card image cap

Apputveckling

Vi arbetar med utveckling av mobilapplikationer. Genom att använda moderna tekniker och programmeringsspråk utvecklar vi mobilapplikationer för både Android och iOS.

Card image cap

Webbutveckling

Är det dags för en ny webbsida? Eller behöver du hjälp med din befintliga webbsida? Våra webbutvecklare är redo att hjälpa dig. Vi jobbar med många olika programmeringsspråk och verktyg, inklusive WordPress.

Card image cap

Marknadsföring

Ska du marknadsföra din webbsida och behöver hjälp med att komma igång? Vi har erfarenhet och kunskap inom området och vi kan hjälpa dig med att komma igång med marknadsföringen av din webbsida.

Card image cap

Öka kundtrafiken

Har du igång en webbsida som saknar besökare? Vi kan hjälpa dig optimera din webbsida så att du får fler besökare.

Card image cap

Skräddarsydda system

Är du i behov av ett kundsystem? Eller har du specifika önskemål anpassad för din verksamhet? Vi utvecklar system enligt dina behov och krav. Ring oss och berätta lite mer om dina idéer.

Card image cap

Vi kan WordPress

Med en modern och snygg WordPress-sida får du allt du behöver och lite mer. Vi bygger och utvecklar WordPress-sidor och vi kan även hjälpa dig förbättra din WordPress-sida om du redan har en.

Modern webbdesign

Vi utvecklar moderna webbplatser med fokus på kundens behov. Modern design, professionell utveckling med support till och med efter ett avslutat projekt. Våra utvecklare arbetar med många olika ramverk och verktyg, som exempelvis WordPress, för att ta fram en webbsida som uppfyller dina behov.

Skaffa en webbsida
responsive design

Hela processen - tillsammans

Så jobbar vi

Ett projekt består av många steg, många förberedande arbetsuppgifter och andra moment. Vi ser till att du är informerad om varje steg och att du är med och påverkar utvecklingen och produkten. Nedan ser du lite kort hur de stora stegen kan se ut.

Process steg ett
Steg ett

Studie & inläsning

Vi föredrar att hålla oss uppdaterade och vassa när det gäller kunskapen om en viss marknad. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder den bästa lösningen som skapar skillnad!

Process steg två
Steg två

Vi designar ditt projekt

Saknar du en egen design? Ingen fara; våra designers tar hand om det. Självklart är du med och påverkar designen tills att du känner dig nöjd!

Process steg tre
Steg tre

Utveckling och testning

Våra utvecklare sätter igång så fort det går och börjar med kodningen. Du är med under hela utvecklingen genom återkommande möten där vi diskuterar pågående arbete samt eventuella nya idéer.

Process steg fyra
Steg 4

Resultat

Vi tycker om resultat och det gör våra kunder också. Tillsammans går vi igenom resultatet, vi utför tester och kvalitetssäkrar så att allting fungerar som det är tänkt. Sedan återstår lanseringen!

Vi hjälper dig

Vi försöker alltid erbjuda våra kunder helhetslösningar.

WordPress

Är du sugen på WordPress och behöver en ny mall? Boka en tid med oss och berätta mer. Vi har erfarenhet av webbsidor byggda för WordPress.

Mobilapp

Är det dags för en mobilapp? Vi utvecklar mobilappar, anpassade för alla operativsystem. Moderna applikationer, byggda helt enligt dina önskemål!

Anpassat projekt

Har du något större på gång? Behöver du rådgivning eller hjälp med något annat? Vi välkomnar alla projekt! Hör av dig så pratar vi mer.

App utveckling

Skaffa en mobilapp

Är det dags för en mobilapp? Vi hjälper dig utveckla en. Våra utvecklare har flera års erfarenhet och idag utvecklar vi mobilappar som fungerar med alla stora operativsystem! För dig innebär det en mindre kostnad och större tillgänglighet för dina kunder.

  • Vi stöttar hela vägen
  • Moderna applikationer
  • Tryggt och effektivt
  • Fri support
  • Fungerar med iOS och Android
Kontakta oss

Övriga tjänster

Utöver våra vanliga tjänster arbetar vi även med konsultuppdrag och utveckling av våra egna produkter.

Konsultuppdrag

Är du i behov av utvecklare? Hyr in våra utvecklare! Smidigt och effektivt. Kontakta oss så berättar vi mer.

Hyr en konsult
Webbi Service

Skaffa Webbi Service - ett webbaserat system som hjälper dig digitalisera arbetsprocessen.

Skaffa Webbi Service
Utbildningar

Utbildningar anpassade för alla verksamheter. Kompetensutveckla din personal med oss.

Kontakta oss

Kundspecifika projekt

Vi anpassar oss efter varje enskilt projekt för att möta kundens behov på ett effektivt sätt. För oss är varje projekt viktigt och vi älskar att arbeta med kunden i fokus. På så sätt utvecklar vi bra produkter på ett kostnadseffektivt sätt.

Berätta om ditt projekt