VÅRA KONSULTER OCH KONSULTTJÄNSTER

Låt oss arbeta tillsammans

Söker du efter en konsult?

Våra utvecklare står redo för nya uppdrag! Vi har erfarenhet av konsultarbeten och vi vet vad det innebär att sätta sig in i nya men även pågående projekt. Det finns flera fördelar med att anställa våra utvecklare som konsulter för ditt uppdrag.

Card image cap

Erfarna och kunniga

Våra konsulter är kunniga och erfarna. De är uppdaterade med nya tekniker och redo för alla utmaningar.

Card image cap

Redo för nytt och gammalt

Vare sig det är ett helt nytt uppdrag eller ett pågående så är våra konsulter redo att hoppa in och köra på! Vi vet vad det innebär med snabb omställning.

Card image cap

Konkurrenskraftiga priser

Våra kunder och samarbetspartners är viktiga för oss. Därmed erbjuder vi konkurrenskraftiga priser för våra konsulttjänster.

Card image cap

Mer än bara en konsult

Våra utvecklare har alltid tillgång till samtliga våra utvecklare ifall de skulle behöva hjälp, tips eller helt enkelt bolla idéer. Det innebär att du får mer på köpet!

Card image cap

Vi bryr oss om kvalitet

Kvalitet är viktigt för oss. Därför försöker vi ständigt hålla våra utvecklare uppdaterade på nya tekniker. Vi vill leverera kvalitativa produkter och tjänster!

Card image cap

Enkelt och effektivt

Tid är viktigt. Vi tycker om att hålla saker och ting enkla och effektiva.

Våra kompetenser

En bred variation av kompetenser och erfarenhet

Vi har en bred variation av kompetenser och erfarenheter inom webb- och apputveckling. Det innebär också att vi har konsulter med erfarenhet av olika programmeringsspråk inklusive PHP, Java, JavaScript och många fler.

kompetenser
Konsult & kompetens

Språk och ramverk

Våra konsulter har erfarenhet av olika språk och ramverk. Några av dessa är PHP, Laravel, Java, Kotlin, Flutter, JavaScript, React, WordPress och många fler! Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Kontakta oss så kan vi berätta mer om våra konsulter och konsulttjänster. Du kan antingen skicka en e-post till oss genom att fylla i formuläret eller så kan du ringa till oss på 0522-50 68 67.

Kontakt

Kundspecifika projekt

Vi anpassar oss efter varje enskilt projekt för att möta kundens behov på ett effektivt sätt. För oss är varje projekt viktigt och vi älskar att arbeta med kunden i fokus. På så sätt utvecklar vi bra produkter på ett kostnadseffektivt sätt.

Berätta om ditt projekt